yuki Online boekhouden zonder zelf te boekhouden. Scannen, mailen en klaar!
RSS
Startpagina
Help
Veel bekeken antwoorden
Tips & Trucs

Accountants
API Documentatie

Login/Logout
Taal
Profiel

Zoeken
»
Uitgebreid zoeken »

Opstart Vragen en antwoorden

RSS
Modified on di, 09 feb 2010 15:36 by Lucas Brentjens Categorized as Handleidingen

Vragen en antwoorden

Nadat je de documenten en banktransacties hebt aangeleverd gaat yuki direct aan de slag om alles te verwerken. Deels gebeurt dat automatisch, deels met de hand. Het kan voorkomen dat we sommige inkomsten of uitgaven niet direct kunnen plaatsen, zeker als we nog niet zo lang bij je administratie betrokken zijn. Mocht dat het geval zijn dan zal yuki over het document of de banktransactie een vraag aan je stellen. Die vragen vind je terug in de yuki postbus. Je krijgt ook een email notificatie, zodat je weet dat yuki een vraag aan je gesteld heeft. Bekijk en beantwoord de vragen regelmatig.

Als jou iets is opgevallen, bijvoorbeeld een document is verkeerd geboekt, dan kun je ook een vraag aan yuki stellen. Daarvoor heb je drie manieren:

Via het document

Als je het betreffende document op je scherm hebt staan kun je gebruik maken van de knop Afbeelding toevoegen (back office vraag) in de taakbalk. Je kunt dan je vraag intypen. Druk op verzenden om de vraag (met een link naar het document ) naar een yuki medewerker te versturen.

Via de yuki postbus

Afbeelding toevoegen
Als je een algemene vraag hebt, niet specifiek over een bepaald document, dan kun je naar de yuki postbus gaan en op de knop Vraag klikken. In de statusbalk, helemaal onderin je domein vind je ook een link ‘Stel een vraag’. Die link brengt je bij hetzelfde scherm.Door te chatten

Afbeelding toevoegen
Gedurende kantooruren kun je ook chatten met een yuki medewerker. Je kunt een chat sessie starten via de yuki postbus.
Yuki controleert ook regelmatig of je administratie wel bijgewerkt is of compleet is. Als yuki het idee heeft dat dat niet zo is, zal ook daarover een vraag aan je gesteld worden.

Gebruik van de helpdesk

De helpdesk van yuki is beschikbaar om vragen over het gebruik van de yuki software te beantwoorden. Je kunt de helpdesk bereiken door het stellen van vragen (zie hiervoor), of door tijdens kantooruren te bellen naar 010-201 9734.

Kijk voordat je belt of een vraag stelt of je het antwoord niet kunt vinden in de lijst van veelgestelde vragen (link onderin het scherm) of in de eigen yuki–wiki (wiki.yuki.nl).

Volgende hoofdstuk


Zie ook

  Name Size
- conversation.gif 925 B
- QuestionMark.gif 1,12 KB
- start_chat.gif 1,21 KB
www.yuki.nl