yuki Online boekhouden zonder zelf te boekhouden. Scannen, mailen en klaar!
RSS
Startpagina
Help
Veel bekeken antwoorden
Tips & Trucs

Accountants
API Documentatie

Login/Logout
Taal
Profiel

Zoeken
»
Uitgebreid zoeken »

Documenten exporteren

RSS
Modified on wo, 03 apr 2013 10:23 by Micha Smit Categorized as Handleidingen, Klanten

Documenten exporteren uit het Archief

Als het jaar is afgesloten en je wilt alle documenten van dat jaar ook nog ergens op je eigen computer, USB stick, server of op een DVD bewaren, gebruik je de exportfunctie in het archief de functie 'exporteren'. Deze functie laat je eenvoudig van een administratie alle documenten van een boekjaar exporteren. Let op! De Yuki Back-Office kan deze functie niet voor klanten uitvoeren.

Hoe werkt het?

(1) Ga naar Archief - Exporteren

Afbeelding toevoegen

(2) Selecteer de juiste administratie, de juiste periode en vink vervolgens alle ordners aan die je uit het archief wilt exporteren.

Afbeelding toevoegen

(3) Nadat je op exporteren hebt geklikt wordt het bestand dezelfde nacht, dus binnen 24 uur aangemaakt. Als het klaar is ontvang je van Yuki een email met een link. Via die link log je in op je domein en downloadt het bestand. Een (gedeelte van het) archief is niet direct te downloaden, omdat dit vaak zeer grote bestanden zijn.

(4) Van de geselecteerde documenten wordt een ZIP-bestand gemaakt met daarin per ordner een map. Zo heb je in 1 bestand alle documenten bij elkaar die bij een bepaalde jaarrekening hoorden. Brand het ZIP-bestand op een CD of DVD en het dossier is weer compleet zonder dat weer onnodig veel papier gekopieerd hoeft te worden.

Als je het contract met Yuki hebt beëindigd. Vraag de export dan zeker 2 dagen voor het contract afloopt aan. Doe je dit op de laatste dag, dan kun je via de link die in de mail staat niet meer inloggen en zul je het contract met één maand moeten verlengen.

  Name Size
- export archief.jpg 47,04 KB
- Yuki export archief.jpg 171,93 KB
- Yuki export.jpg 107,79 KB
www.yuki.nl