yuki Online boekhouden zonder zelf te boekhouden. Scannen, mailen en klaar!
RSS
Startpagina
Help
Veel bekeken antwoorden
Tips & Trucs

Accountants
API Documentatie

Login/Logout
Taal
Profiel

Zoeken
»
Uitgebreid zoeken »

Boekhoudkoppeling met ABN AMRO

RSS
Modified on wo, 31 aug 2011 19:43 by Simon den Dubbelden Categorized as Ongecategoriseerd

Boekhoudkoppeling met ABN AMRO

Yuki heeft een samenwerking met ABN AMRO om dagelijks de nieuwe bij-en afschrijvingen van je betaalrekening en/of van je depositorekening welke aan een rekeningcourantrekening gekoppeld is op te halen en te importeren in Yuki. Zo is je bank ook in Yuki elke dag bij en hoef je zelf niet meer mutaties te downloaden en uploaden in Yuki.

Wat moet je doen?

Om dit mogelijk te maken moet je aan ABN AMRO bekendmaken dat je met Yuki werkt en ABN AMRO vragen de boekhoudkoppeling voor Yuki te activeren. Dat kun je doen op de site van ABN AMRO via het aanmeldingsformulier. Yuki wordt daarvan automatisch op de hoogte gebracht.

Hoe lang duurt het activeren?

Gemiddeld duurt het twee weken voordat de koppeling door ABN AMRO geactiveerd is. Helaas kan de koppeling niet 'oude' transacties aanleveren. Alle banktransacties tot de datum van activering moet je dus zelf nog aanleveren.

Wat kost die optie?

ABN AMRO brengt jezelf geen extra kosten in rekening voor deze service. Die betaalt Yuki voor je. Aan Yuki betaal je 0,10 euro per transactieregel. Dit komt bovenop de 0,98 euro voor het Yuki transactietarief.

Hoe deactiveer ik de optie weer?

Als je stopt met Yuki geven wij aan ABN AMRO door dat jouw banktransacties niet langer verstuurd hoeven te worden. Dit gebeurt 1 keer per maand.

Zie ook

www.yuki.nl